tirsdag 11. juni 2013

Norges Tour Oddanesand og Satelitte i Montpellier ferdigspilt!

Da var det som skulle vise seg å bli en stressende reise over. Vi fikk vite at vi kom inn i kvalifiseringen i Satelitte turneringen i Frankrike, to dager før turneringen startet og bestemte oss for å hoppe på første fly til Frankrike. Da vi kom fram til Nice trodde vi at det skulle bli en fin kjøretur med leiebil til Montpellier, der turneringen ble spilt. Men det viste seg at vi ikke hadde hatt førerkortet lenge nok og måtte ta en kjip tur med tog i 5-6 timer. Det gjorde at vi rakk teknisk møte på sekundet! 
I denne turneringen ble det prøvd ut et nytt system der det ble spilt 5 sett og alle til 11 poeng. Dette gjorde kampen vi skulle spille ekstra spesiell. Vi møtte to rutinerte karer fra Finland. Kampen endte med tap 3-2 med minst mulig margin. Vi satt igjen med en følelse av at vi ikke var i nærheten av vårt normale spill og hadde mye å gå på. Da gikk turen rett til Oddanesand for å spille Norges Tour. 

Etter en kronglete reise fra Montpellier til Oddanesand var vi klare for Norges Tour nr. 3 i år. Vi begynte turneringen bra og spilte oss til en kvartfinale der vi møtte Loftesnes/Tvinde. Etter et veldig jevnt første sett, mistet vi helt gnisten i andre sett og tapte klart. Da måtte vi spille ny kvartfinale der vi møtte Kjemperud/Helland. Her spilte vi jevnt over en god kamp og vant 2-0.  Da var det klart for semifinale mot to unge og talentfulle karer som begge går på Topp Volley Norge. Første sett ble veldig jevnt og etter mye godt spill fra begge lag endte det med seier 25-23. Andre sett fikk vi plukket flere ekstra poeng og vant 21-16. Da var vi klare for finale og på andre siden av nettet stod Loftesnes/Tvinde også kalt sandkaradn. Dette ble en veldig jevn kamp. Vi vant 1. sett 21-18 og de vant 2. sett 18-21. Så var det klart for 3. sett. Et veldig jevnt sett som bikket fram og tilbake gjennom hele settet. Vi klarte å ta de siste og avgjørende poengene etter mye bra spill og gikk seirende ut av finalen 20-18! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar