mandag 23. juli 2012

3. plass i Norgestour nr.4!

Etter nesten en måned uten å delta i noen konkurranse, var det endelig klart for en etterlengtet Norges Tour. Denne helgen var det Bø som stod for tur, og vi var begge spente på formen. Første kampen vår var på lørdagen, så vi fikk tid til å ta en liten kveldsøkt etter en lang biltur.

Fant ingen bilder fra helgens Norges Tour, men legger til noen bilder fra samme stedet i fjo som erstatning.








                                                         Alle foto: Dag Inge Norby



Da var den fjerde norges touren for oss ferdigspilt og det endte med en 3. plass. I første kamp møtte vi to talentfulle brødre som begge er gode innendørs spillere. De hadde reist hele veien fra Øystese og slått to gode beach spillere før de møtte oss. I denne kampen satt spillet veldig bra for oss og vi vant til slutt 2-0. I neste kamp møtte vi bergenseren Øivind Hordvik og den rutinerte ringreven Vegard Høidalen. Dette er et godt lag som har mange gode resultater å vise til både nasjonalt og internasjonalt. I første sett kommer vi aldri i gang med spillet vårt på grunn av veldig god serving fra motstanderen, og det blir tap 21-15. Neste sett sitter spillet vårt bedre og vi får bedre kontroll på mottak/legg og vi har en jevn og god side-out. Settet ender 21-13 til oss. I tredje sett spiller vi jevnt hele veien, helt til vi klarer å dra i fra på slutten. Vi vinner 15-10. Da var vi klar for kvartfinale. Her står Kvalen/Solhaug for tur. Dette er en kamp preget av mye regn og dårlig vær. Vi kommer aldri i gang med spillet vårt, og Kvalen/Solhaug spiller solid. Vi taper 2-0.

Neste dag var det klart for ny kvartfinale. På andre siden av nettet står Retterholt/Holstad. To gode beach spillere. Første settet er preget av veldig jevnt spill og vi følger hverandre tett hele settet. Noen marginale feil fra motstanderen gjør at vi drar det i land til slutt (23-21). 2. sett tar vi flere ekstrapoeng enn det forrige settet og vinner til slutt 21-16. Dermed var det klart for semifinale.

I semiefinalen var det den høyt hoppende sogningen Mathias Loftesnes og den andre høyt hoppende førdianeren Lars-Fredrik Tvinde som stod på andre siden av nettet. Første sett kommer vi aldri skikkelig i gang og de drar ifra oss med stillingen 17-13. Vi treffer godt på noen par server i motvinden og kommer oss opp på 20-20. De setter en side-out og vi gjør en feil på slutten som gjør at vi taper første sett. 2. sett kommer vi bedre i gang med både grunnspill og serving. Vi vinner til slutt settet 21-15. Da var det duket for et tredje sett. Vi følger hverandre jevnt hele veien. Og vi står med stillingen 10-8, men klarer aldri å ta de avgjørende poengene på slutten. Motstanderne stiller opp med godt spill på slutten og vi må gi tapt 15-12 i tredje sett.

Norges tour nr. 4 ender dermed med en 3. plass. En godkjent plassering med tanke på skaden jeg pådro meg i tommelen som gjorde at vi var ute av turneringsspill i en måned. Nå står Norges tour i Farsund for tur og vi er klar for nye kamper :)

1 kommentar: