onsdag 1. august 2012


Ny 3. plass i Norges Tour i Farsund!


I helgen var det duket for en ny Norges Tour, denne gang i Farsund. Dette er etter min mening den beste turneringen i Norge, med tanke på arrangementet. Hovedbanen holdt til i sentrum av Farsund, og i helgen var det både sol og mye tilskuere. Nivået på turneringen var i tillegg veldig høyt, grunnet at dette var en eliteturnering hvor det ofte er høyere kvalitet på arrangementet og større pengepremier. 




                                                                            Alle bilder: Dag Inge Nordby





Siden vi har måttet stått over et par Norges Tourer i år på grunn av skade, har vi falt en del på seedingen. Dette gjorde at vi møtte et godt lag allerede i første kamp, Larsen/Opsahl. Disse to har ikke spilt så mye sammen tidligere i år, men er begge gode enkeltspillere. Vi fikk en tidlig ledelse i begge settene, og den greide vi å holde helt ut. Vi vant 2-0, 21-14 og 21-16.
I neste kamp ventet forhåndsfavorittene til turneringen Hordvik/Kvamsdal. Dette var deres andre turnering i år etter en stygg skade Kvamsdal pådro seg tidligere i år. Vi startet veldig bra, og fikk noen poengs ledelse etter mye bra blokking av Andreas. Deretter spilte de seg opp noen hakk, og vant settet 17-21. I andre settet var det de som startet bra, etter noen meget dårlige side out fra meg. Vi kjempet oss tilbake i kampen etter god serving, men etter noen gode handlinger fra Kvamsdal/Hordvik tok de de tre siste poengene i kampen og vant til slutt 21-18.

Første kamp på lørdag i var mot to TVN elever, Torjusen/Råheim. Vi vant 2-0, 21-16 og 21-18 etter å ha ligget under store deler av andre settet. Motstanderlaget spilte godt, og servet veldig bra. Lørdagens andre kamp var mot Retterholt/Mol. Det er en sammensetting av en junior, og en litt mer junior. Det er et tøft lag å møte, spesielt så tidlig i turneringen i loosers. Det var en jevn kamp, som vi heldigvis kom seirende ut av. Det ble en 2-1 seier, og 15-12 i siste sett. Etter seieren over Retterholt/Mol var vi klar for kvartfinalen. Der ventet Usken/Berntsen, to gode spillere som har vunnet hele tre Norges Tourer i år. Vi spilte en bra kamp, og vant 2-0, 21-16 og 21-19. Med det var vi klare for semifinalen!
I semifinalen møtte vi Kvamsdal/Hordvik igjen, som var ett av to lag som hadde kommet seg gjennom winners. Denne kampen ble jevnere enn den forrige, men selv om vi hadde ledelsen 11-10 i tredje settet, halte de seieren i land 15-12 etter god serve og poengspill.
Selv om det ble tap i semien og litt ujevnt spill til tider, hadde vi en godkjent turnering;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar